DEMİRKÖY İLK VE ORTAOKULU ARTVİN GENÇLİK MERKEZİ ZİYARETİ

Artvin Gençlik Merkezi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yıllardır yapmış oldukları sosyal sorumluluk faaliyetleri, gençler için projeler ve sosyal kültürel etkinliklerle ses getiren merkez şimdi de bir köy okulu öğrencilerinin hayalini gerçekleştirmek için çalışıyor.

İlimizdeki pek çok alanda faaliyetlerini sürdüren Artvin Gençlik Merkezi geçtiğimiz sömestr tatili öncesinde Yusufeli Demirköy ilkokulu ve ortaokuluna ziyarette bulunarak öğrencilere karne hediyeleri taktim etti. Gönüllü gençlerle birlikte gerçekleştirilen bu ziyaretle herkesin taktirini toplayan Artvin Gençlik Merkezi şimdi de çocukların hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıkıyor.

Gençlik liderleri, gönüllü gençler, köy okul aile birliği başkanı, veliler ve öğretmenlerin bir araya geldiği günde öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken; öğretmenler unutulmamanın, hatırlanmanın son derece önemli olduğunu belirterek hem kendilerine bu fırsatı sunan Artvin Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Bahattin YETİM'e ve Artvin Gençlik Merkezine teşekkürlerini iletmiş hem de öğrencilerin Artvin’i ziyaret hayalini dile getirmişti.

Bugün bu doğrultuda 21 genç, 5 öğretmen ve okul müdürüne ev sahipliği yapıldı. Öncelikle yeni yapılan Artvin Gençlik Merkezi gezildikten sonra gençler ilk defa piyano dinleme fırsatı yakaladı. Ardından Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Tiyatro topluluğu gençlere doğayı ve çevremizi koruyalım temalı Tiyatro gösterisi sergiledi.İl Müdürümüz Bahattin YETİM, gençlerle birebir sohbet etti.

Günün devamında Atatepe gezisi sonrasında, Fen Lisesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi ziyaret edildi.Öğrenciler şehrin güzide mekanı Çoruh Kent Park’ı gezerek doyasıya eğlendi ve ilimizden ayrıldı.