Artvin Müftülüğü'nün Kuran Kursu öğrencilerine düzenlemiş olduğu döner ziyafeti kafkasör yaylasında yapıldı. Düzenlenen ziyafete Müftülük Şube Müdürü Fahri TANOĞLU yine müftülük imamlarından Kadir SEÇKİN, Engin YİĞİT, ve Ali KAHRAMAN hocalarımız katıldılar. Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü de Yetenek Avcısı spor bahçesini bu pikniğe kurarak eşlik etti.

            Kurulan spor bahçesinde Basketbol, Futbol, Bench Research, Masa tenisi, Taekwondo, Judo spor branşları öğrencilere antrenörlerimiz tarafından tanıtıldı ve İl Spor Merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere kayıt formları dağıtıldı. Eski müftülük imamlarından olan Güreş antrenörümüz Recep ŞİMŞEK ve Engin YİĞİT hocamızın düzenlemiş olduğu Kuran ve İlahi Okuma Yarışmasında başarı gösteren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler spor bahçesi ve yarışmalar ile Artvin Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu piknikte doyasıya eğlendiler.

            Artvin Müftülüğü Şube Müdürü Fahri TANOĞLU, Yetenek Avcısı spor bahçesinin pikniğe renk kattığını ve bu pikniğin düzenlenmesinde katkıları bulunan, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'ne, Artvin il Özel İdaresi'ne  Artvin Belediyesi'ne ve yöneticilerine, katılan antrenör ve Gençlik Liderlerine teşekkürlerimi bir borç biliyorum dedi."