10 KASIM ATATÜRK' Ü ANMA KOŞUSU 

Artvin Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında, Dere Mahallesinden, Dünyanın en büyük Atatürk Heykelinin bulunduğu Atatepe’ye ‘10  Kasım Atatürk’ü Anma’  koşusu düzenledi. 

Kızlar, erkekler ve veteranlar olarak üç kategoride düzenlenen Atatürk’ü anma koşusuna çevre il ve ilçelerden de sporcular katılım sağladı.

1.500 metre kızlar kategorisinde on üç yarışmacının arasından Ebru Uzun 1’inci, Rabia Kaya 2’nci olurken Dilan Güven de 3’üncü oldu. 1.500 metre erkekler kategorisinde on dokuz yarışmacı koştu. Barış Konuk 1’inci, Abdullah Uğural 2‘nci, Kaan Celasin 3’ncü oldu. Veteranlar 5.000 metre koşusunda ise on iki yarışmacı arasından Talat Alkan 1’nci, Serdar Yavuz 2’nci ve Recep Avcı 3’ncü oldu.

Veteranlar kategorisi yarışmacılarının madalyalarını Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kızlar 1.500 metre kategorisine madalyalarını Vali Yardımcısımız Aydın Göçer, Erkekler 1.500 metre kategorisinde başarı gösteren yarışmacıların madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Demirkıran takdim ettiler.