İlimiz Başarılı Bocce sporcularından Ertuğrul Özmen 18 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılan Bocce Milli Takım seçmelerinde başarılı bir performans ortaya koydu ve Milli Takım formasını giymeye hak kazandı.
Artvin Çoruh Spor kulübü sporcularından Ertuğrul Özmen, Raffa müsabakalarında üstün bir performans göstererek Antalya´da yapılacak olan Uluslararası Bocce Şampiyonası takımına girmeyi başardı. 

İlimiz Bocce Antrenörü Mehmet Başköylü ve sporcu Ertuğrul Özmen Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bahattin Yetim 'i makamında ziyaret ettiler. Sporcumuzla bir süre sohbet eden Yetim, " Artvin'de faaliyet gösteren bütün branşların gelişmesi için desteğimizi eksik etmediğimiz gibi bu sporunun da gelişmesi için yaptırdığımız Bocce antrenman sahalarımızla destek verdik. Sporcumuzun göstermiş olduğu başarı beni gururlandırdı. Şampiyonada da kendisinden aynı performansı bekliyoruz. " dedi. 

Bocce Antrenörü Mehmet Başköylü “Dört kişilik kadroda yer alacak sporcumuza güveniyorum… İnşallah madalyayla dönecek. Ülkemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun kendisine başarılar diliyorum. Bu başarıyı sağlamamızda çok önemli katkı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bahattin Yetim’e teşekkürlerimi İletiyorum” dedi.