GSB SPOR OKULLARI AÇILIŞ PROGRAMI

GSB Spor Okulları ile 5 - 18 yaş arasındaki gençlerimiz spor branşlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde, her yıl yaz aylarında gençlerimiz için düzenlenen GSB Spor Okulları, 29 Haziran 2022 tarihinde saat 14.00’da Merkez Spor Salonumuzda gerçekleştirilen törenle açıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Demirkıran, Gsb Spor Okulları ile 5 - 18 yaş arasındaki gençlerimizin spor branşlarından ücretsiz olarak faydalanabileceklerini vurgulayarak, “Sporu tabana  yayarak gençlerimize sağlıklı bir yaşam sunmak, okulların tatile girmesi ile birlikte gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirerek, onları zararlı alışkanlıklardan  koruyarak spor alışkanlığını kazandırmak, iyiyi kötüyü ayırt edebilecek sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde geleceğine güvenle bakan bir nesil yetiştirmek ve aynı zamanda da yetenekli gençlerimizi tespit ederek Türk sporuna geleceğin elit sporcularını kazandırmak amacıyla Gsb Spor Okullarında 11 branşta gençlerimize hizmet veriyoruz.

Sizler yarının kurucularısınız. Önünüzde sporla iç içe, mutlu bir ömür var. Bugün bizim yaptığımız her hizmet, inşa ettiğimiz her tesis, açtığımız her okul sizlerin yararlanması içindir. Bu yaz spor okulu döneminde de birbirinden eğlenceli branşlarla buluşarak spora doyacaksınız. İl Müdürlüğümüz bütün tesisleriyle bütün imkânlarıyla her zaman yanınızda olacak.

Sizleri sevgiyle kucaklıyorum ve spor dolu bir yaz geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından, Merkez Spor Salonumuzda oluşturulan Koordinasyon Parkurunda gençlerimiz hem spor yaptı, hem de eğlendiler.

Program antrenörlerimizin gençlerimizi spor branşlarına yönlendirmesi ve kayıt alma işlemlerini yapması ile sona erdi.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde GSB Spor Okulları'nda faaliyet gösterecek olan spor branşlarımız; Cimnastik, Yüzme, Basketbol, Tenis, Hentbol, Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Taekwondo, Güreş ve Atletizm.

Çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan sağlamak amacıyla  GSB Spor Okullarımıza gençlerimizi bekliyoruz.