"HAYDİ ARTVİN SAHNE SENİN" SES YARIŞMASI


Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında “Haydi Artvin Sahne Senin” Ses yarışması düzenlendi.

Bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde gerçekleşen ve 12 yarışmacının hünerlerini sergilediği ses yarışmasında katılımcılar müzik ziyafetine doydu.

Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, 15 - 21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında yoğun bir program gerçekleştirdiklerini belirterek Artvin Gençlik Merkezinin gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’de ilk 10 içerisinde yer aldığını söyledi. Bu başarıda başta gençlik hizmetleri çalışanları olmak üzere çalışmalarda yer alan kursiyer, hoca ve ailelerin büyük payı olduğunu vurgulayan Yetim, “ Ekip olarak çok ciddi çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmalarda şunu yapın demek yerine birebir çalışmaları uygulamalı olarak göstererek yapıyoruz. Gençlerimize başarıya giden yolda ciddiyet ve kararlılıkla nasıl başarıya ulaşılacağını göstermeye çalışıyoruz.
Genel Müdür Yardımcımız bu yarışma için tarihin en iyi yarışması diyor ama biz bu yarışmayı bu yıl 3’üncü kez yapıyoruz. İl Müdürlüğü olarak Genel Müdürlükle yarışır noktaya geldik. Bu başarıda emeği geçen müdürlerimize, gençlik liderlerimize, personelimize, siz değerli destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışma canlı olarak Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi facebook sayfasından yayınlandı. İlk üçe giren yarışmacılar jüri üyeleri tarafından belirlenirken, yarışmanın birinci, ikinci ve üçüncülerini seyirci ve izleyicilerin sms oyları belirledi. Oylama sonunda; birinci Aytuğ Dalkılıç olurken, ikinci Cesur Demir, üçüncü ise Ali Çelik oldu. Birinci olan yarışmacıya tam altın, ikinci olan yarışmacıya yarım altın, üçüncü olan yarışmacıya ise çeyrek altın ödülleri verildi. Yarışmaya katılan bütün yarışmacılara protokol tarafından plaketler takdim edildi.

" Haydi Artvin Sahne Senin " adlı ses yarışmasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Tamer Yıldırım, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Latif Yılmaztürk, Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Güneri, kurum amirleri, okul başkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.