Artvin Valisi Muhterem İnce, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait il merkezinde bulunan spor tesislerini ziyaret etti. 
İlk olarak İl Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret eden Vali İnce İl Müdürü Bahattin Yetim’den kurumun spor tesisleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
İl Müdürü Bahattin Yetim,  İl Müdürlüğüne bağlı tesislerin tamamına yakınında bulunan kamera sistemini odasında bulunan ekrandan kontrol ederek tüm tesisler hakkında görüntülü bilgi verdi. 
İlçelerdeki tesislerde de güvenlik kamerası bulunduğunu belirten Yetim,  canlı olarak il müdürlüğünden takip edilebileceğini söyledi.
Atabarı Kayak Merkezi’nde standartlara uygun yapılan yeni pist çalışmalarını canlı kamera bağlantılarıyla anlatan Yetim,  kayak merkezini hareketli kamera ile tek tek göstererek bilgiler verdi. 
Çalışmalar sırasında yaşanan sıkıntıları ve ihtiyaçları öğrenen Vali İnce ise ayrıntılı bilgi alıp bir dizi görüşme yaparak çözüme kavuşturdu.
Yetim, hizmet Binasında 35 yıl onarım yapılmadığını, iki yıl önce kapsamlı bir onarımla modern bir hale getirdiklerini, bina girişinde yapılan onarımla da engelli erişimini sağlayacağını söyledi.  
Daha sonra Spor Salonunu gezen Vali İnce ve yanındaki salondaki halkoyunları antrenmanını bir süre izleyerek çalışma yapan gençlerle sohbet etti. Daha sonra Spor Salonu yanında bulunan tekvando, judo antreman salonunu ve geçici Gençlik Merkezi olarak kullanılan binayı gezip Antrenör, Gençlik Lideri ve Gençlik Merkezi Müdüründen bilgi aldı. Gençlik liderleriyle sohbet eden Vali İnce,  her türlü gençlik ve spor çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Vali İnce daha sonra 500 seyirci kapasiteli Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunarak, burada yapılan spor çalışmaları ve havuz hakkında bilgi verildi. 
Yetim Yüzme Havuzunun bölgedeki en temiz havuz olduğunu havuzu kullananlardan duyduklarını ve memnun olduklarını, bunu devam ettirmek içinde yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi. 
Vali İnce, yüzme havuzunun Artvin için çok iyi bir tesis olduğunu, önemli olanın buna sahip olmak kadar bu tesisi bu standartlarda sürdürebilmek olduğunu söyledi.
Yüzme Havuzunun yanında bulunan Şehir Stadına geçen Vali İnce stadın manzarasının çok etkileyici olduğunu ve bunun sadece Artvin’de olabileceğini söyledi. 
İl Müdürü Bahattin Yetim 2012 yılında teslim alınan Stada son 3 yılda yaklaşık 600 bin lira harcandığını ve 3300 koltuk, ışıklandırma, güvenlik kamera sistemi, çevre düzenlemesi gibi ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi. 
Daha sonra futbol çalıştırıcısının bulunduğu kaleye şut atışı yapan Vali İnce,  futbol konusunda iddialı olduğunu da gösterdi.