GENÇ MÜFETTİŞLERDEN GÖNÜLLÜLÜK KAMPANYASI

Gönüllülük Kampanyasıyla, Yusufeli İlçesi Pamukçular ve Darıca köylerinde bulunan öğrencilerin hediyelerle yüzleri güldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Berk UZUN, beraberindeki müfettiş ve müfettiş yardımcıları tarafından Yusufeli ilçemize bağlı Pamukçular ve Darıca köylerinde eğitim gören 80 öğrencimize sırt çantası, eldiven, atkı, şapka, spor malzemesi, hediye edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından ilan edilen 2019 Gönüllülük yılı kapsamında, Bakanlık ve tüm birimleri bu kapsamda faaliyetler düzenleniyor.

Rehberlik ve Denetim Başkanlığı tarafından organize edilen köy okullarındaki çocuklara hediye çalışmasıyla içlerinde Artvin’in de olduğu üç il belirlendi. Artvin, Muş ve Hakkari illerinde, beş köy okulunda bulunan 300 öğrencinin her birine hediyeler dağıtılıyor.

Hediye dağıtımında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Berk UZUN’a Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Bahattin YETİM, Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih KIRBIYIK, Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ALP eşlik ettiler.