ÖZEL ARHAVİ KOLEJİ'NDE MİLLİ SPORCULARA %100 EĞİTİM BURSU DESTEĞİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından imzalanan protokol kapsamında; Özel Arhavi Koleji ile Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Sporcu Öğrencilerin Eğitiminde İş Birliği Protokolüne istinaden taahhütname imzalandı.

İmzalanan taahhütname çerçevesinde; ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcu öğrencilerimize Özel Arhavi Koleji’nde iki kişilik kontenjan ayrılacak.

Düzenlenen törende;  Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Spor Hizmetleri Müdürü Latif YILMAZTÜRK,  Özel Arhavi Koleji Okul Müdürü Ahmet KAVAZ taahhütname imzaladılar.

Ülkemizin uluslararası spor organizasyonlarındaki başarısını artırmayı, nitelikli sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı, spor dallarında üstün başarılı Milli Sporcularımıza spor bilimleri dışında da farklı kariyer olanakları sunmayı, milli sporcuların akademik kariyerleri ile birlikte spora devamlılıklarını sağlamayı ve bu sporculara yükseköğretime geçişlerinde destek olmayı amaçlayan  "Sporcu Öğrencilerin Eğitiminde İş Birliği Protokolü" ülkemize ve ilimize hayırlı olsun.