GENÇLİK SERGİSİ AÇILDI

Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında,  Gençlik Merkezimiz fuaye alanında yapılan  "Gençlik Sergisi" açılışı büyük bir ilgiyle karşılandı. Yıl boyunca Gençlik Merkezi ve Çoruh Öğrenci Yurdu'nda faaliyet gösteren güzel sanatlar atölyesi kursiyerleri, el emeği göz nuru eserlerini sergilediler. Ayrıca, deneyap atölyesi öğrencileri de ürettikleri projeleri tanıttılar.

Etkinlikte, Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar Atölyesi kursiyerlerinin gerçekleştirdiği şiir dinletisi büyük beğeni toplarken, gitar ve bağlama kursu öğrencilerinin sahne performansları da izleyicilerden tam not aldı. Sanatın ve gençlerin enerjisinin bir araya geldiği bu özel etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Serginin açılışına Artvin Vali Yardımcısı Sayın Berker Çırak, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Sebahattin Dönmez ile il protokolünden birçok isim katıldı. Vali Yardımcısımız Sayın Berker Çırak, gençlerin sanata olan ilgisinin ve yeteneklerinin sergilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geleceğin yeteneklerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.