Gençlik ve Spor Festivali

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak tarafından ilan edilen 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında, Herkes İçin Spor Federasyonu ile koordineli olarak düzenlediğimiz Gençlik ve Spor Festivali, İskebe Şehir Stadı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Festivalimize, il protokolü, sporcular, veliler ve öğrenciler katılarak etkinliğimize renk kattılar. Sporcularımız, voleybol, hentbol, tenis, futbol, okçuluk, tekvando, güreş, jimnastik ve badminton gibi çeşitli spor dallarında gösteri müsabakaları düzenledi.

  Programın açılış konuşmasını yapan Spor Hizmetleri Müdürümüz Latif Yılmaztürk, "Bu festivalin amacı, 7' den 70'e tüm vatandaşlarımızın spora olan ilgisini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmektir. Hareketlilik Yılı kapsamında birçok etkinlik daha gerçekleştireceğiz. 27 Haziran tarihinde açılışını yapacağımız GSB Spor Okullarına gençlerimiz ücretsiz olarak İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kurslara başvuru yapabilecekler, gençlerimizi yaz kurslarımıza da bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.