15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
Artvin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yapıldı.
Artvin Valiliği önü, Milli İrade Meydanındaki program; Atapark önünden Gençlik Merkezimizin Gençlik Liderleri, antrenörleri, personeli ve vatandaşlarımızın katılımı ile açılan bayrağımızla valilik önüne kadar yürüyüş gerçekleştirilerek başladı. İstiklal Marşımızın okunması Saygı Duruşu, 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımız ve tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından protokol konuşmaları, şiirlerin okunması ve Sancak Koşusu ile devam etti.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ SANCAK KOŞUSU
Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlemiş olduğu "15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu" gerçekleştirdik.
İnanç, dirayet, birlik ve beraberlik ruhuyla ay yıldızlı sancağımızı taşımak, milli ve beraberlik ruhunu topluma göstermek, hatırlatmak, tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuzda şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak amacıyla taşıdığımız sancağımızı Artvin Valisi Sayın Cengiz ÜNSAL'a takdim ettik.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren sporcularımız ve sancak Koşusuna katılan sporcularımıza hazırladığımız Katılım Belgelerini, Artvin Valisi Sayın Cengiz ÜNSAL verdiler.