Saygıdeğer Artvin Halkı,

7 Mart, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunu simgeliyor ve bu tarihi gün, birlik ve dayanışma içinde geçmişe olan bağlılığımızı pekiştiriyor. Bugün, bir millet olarak gösterdiğimiz direnişin ve birlikte yaşama irademizin en anlamlı sembollerinden biridir.

Bu kutlu gün vesilesiyle, Artvin'imizin huzur ve güven içinde özgürce yaşamasını diliyorum. Dün olduğu gibi bugün de, birlik ve beraberliğimizden güç alarak geleceğe umutla bakıyoruz.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlerimizin sporla buluşması, sağlıklı bir gelecek inşa etmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizle yoğrulmuş, sporun birleştirici gücüyle donanmış bireyler olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir.

Ülkemizin bağımsızlığı ve bayrağımızın göklerde dalgalanması için kendi canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizlere düşen görev, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak, emanetlerine layık olmaktır.

Şehrimizin kurtuluşunun 103. yıl dönümü vesilesiyle, tüm Artvin halkını kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. 

Saygılarımla,
Hayati GÜNERİ 
Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü