Stand-up Sanatçısı  Ali Congun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün düzenlediği etkinlikte sahne aldı. 

Stand-up dünyasının parlayan yıldızlarından Ali Congun, Artvinli izleyicilerle buluştu. Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gösteri, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edildi. Congun'un birbirinden eğlenceli hikayeleri ve keskin zekâsı, izleyicileri kahkahalara boğdu.

Ali Congun'un etkileyici sahne hakimiyeti ve samimi anlatımıyla izleyicilerden tam not aldı. Gösteri, Congun'un yerel kültüre ve günlük yaşama dair gözlemleri, izleyicilerin hem kendi yaşamlarından bir parça bulmalarını sağladı hem de onları güldürdü.

İl Müdürümüz Hayati Güneri gösteri sonrası yaptığı konuşmada; bu tür etkinliklerin gençler başta olmak üzere tüm Artvinlileri kültür, sanat ve spor etkinlikleri etrafında bir araya getirmeyi amaçladığını belirtti. Programın düzenlenmesindeki asıl hedefin, sosyal etkileşimi ve kültürel alışverişi teşvik etmek olduğu vurgulandı.

Program sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hayati Güneri, Ali Congun’a plaket takdiminde bulundu ve Artvin markalı tişört hediye etti.